Mitől van gyorsaság hiány és billentyűzet hiba?
Adott egy Samsung Galaxy J1 (2015) SM-J100H telefon. Android:4.4.4
Anyámé volt de ugye előfizetése miatt 2 évente új telefont hozhat ki.Így egy agyonkímélt,szép állapotú telefont adott a kezembe.Eddig semmi probléma.
Én amikor megkaptam újra telepítettem,letöltöttem mindent ami nekem kellett (Viber,Messenger,Plauge Inc,Skype),meg raktam bele egy 8 Gb-os (Sony) SD kártyát.
Erre pofátlanul belassult,rengeteg ideig szenvedtem vele,majd meguntam és megint újra raktam
meg ugye vissza raktam a dolgokat,meg az SD kártyát.
Na ekkor 2-3 napig jó volt utána megint szívatott.
A másik...
A billentyűzet.Anyámnak jó volt nálam meg rakoncátlankodik...Ha Pl.: megnyomom az "y"-lont akkor "a"-nak érzékeli.Ez mindig változik hogy mikor mire mit érzékel.
(Ez előtt a régebbi telefonom egy Samsung Galaxy Trend Plus nem csinálta de abba sokszor kell aksi mert nem is játszok töltőn vele mégis félévente kilehet belőle dobálni az akksit.)
A szüleim azt mondták ha nem tetszik kapok egy nyomó gombos telefont amíg nem lessz másik (kb.:2-3 hónap)
Valami segítség,tanács?
Még mielőtt az életkorommal dobálóznátok 14 éves vagyok :)
Mit tudnék tenni?
Mert Viber,Messenger,Plauge Inc,Skype van rajta a többi kép,zene meg minden egyéb dolog az SD kártyán.
Semmilyen gyorsító programom nincs,a gyári programokat amiket nem használok (pl.:hangouts,google drive,stb...) letörölte.
Akkor valami tanács nincs? :/
De azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!