Melyik a legjobb ASUS ZenFone telefon, melyiket vennétek?
Ugye minden fent van az ASUS oldalán, nézegettem is, de nem nagyon tudtam dönteni...
Most egy szimpa, alsó kategóriás Zenfone GO-m van, és hát én teljesen meg vagyok vele elégedve.
Viszont a kisebb problémái: az hogy annak ellenére, hogy csak 5mp-es a kamerája, még így is nagyon gyenge képet készít! És nagyon hamar felforrósodik az aksi.
De ugye már eléggé elavult, és váltani akarok, ezért is írtam ki ezt a kérdést, bár még egyáltalán nem biztos, hogy asust veszek, de mint mondtam elégedett vagyok vele, és megpróbálnék egy újabbat.
Nem a ZenFone AR-re gondoltam.
Hanem valami megfizethető árra.
Szempontok: Lehetőleg legyen MindenS, tényleg mondhatni "multifunkciós"... Legyen gyors, minél több RAM annál jobb, és legyen megbízható első, és hátsó kamerája is.
Ti hogy állítanátok sorrendbe, vagy melyiket vennétek? Lehetőleg indoklással.
Válaszokat köszönöm 17/f.
Köszönöm szépen a válaszokat! Jöhetnek még!
Azért vennék újat, mivel már elég elavult, használt, vennék 1 gyorsabbat, ami jobb képet készít, és nagyobb mint 4"-os a kijelzője.
Hát igen nem szeretnék 1 méregdrága telefont venni, de olyat szeretnék, ami jó, és megéri a pénzét (úgyhogy az ár most annyira nem számít)!
Úgyhogy örömmel hallom, hogy:
"nem csak Asus-ból a legjobbak, de amúgy is toplistások a 100-150 ezer Ft közti árkategóriában!"
Ez tényleg így van? És ezek közül az olcsóbbak közül, melyik a legjobb?
ASUS Zenfone 3 32GB ZE520KL
Persze az ára 75.000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!