Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi 4X mennyire...

Xiaomi Redmi 4X mennyire birkózik meg komolyabb játékokkal?

Figyelt kérdés

Gondolok itt Real Racing 3-ra vagy Red Bull Air Race 2,N.O.V.A. stb.

A 3/32-es verzió

2017. dec. 7. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
TELEFONt vagy játékgépet akarsz venni?
2017. dec. 8. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Barátnőm ilyenekkel nem szokott játszani, de nézd legolcsóbb helyen 42 ezer ft, jelenleg ebben az árkategóriában nincs győztem. Egyébként ha más nem alacsonyabb grafikai beállítás mellett garantáltan vinni fogja, mivel gyengébb telefonok is tudják futtatni, de tény nem maximum grafikán fogsz tudni játszani vele. De mondom ezért az árért, jobban nem kapsz.

Ha nem zavar a nagyobb kijelző akkor note4 tudom javasolni játékra, antutu alapján 60000 pont miközben 4x 42000. 3D értékben is több a pontszáma, jobb teljesítmény tud nyújtani a játékokban, megéri a 48-49 ezres árát.

2017. dec. 8. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt a győztem szót az autokorrekt javíthatta át. Bocsi a félregépelésekért, remélem azért érthető :)
2017. dec. 8. 12:15
 4/5 A kérdező kommentje:
én is néztem már,de zavarna sajnos a nagyobb kijelző.néztem ugyan videókat a 4x-ről játék közben ahol hibátlanul vitt mindent,de az lehet akár valami kamu is a telefon népszerűsítéséhez,ezért vagyok kíváncsi inkább személyes tapasztalatokra.
2017. dec. 8. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Már miért lenne kamu?
2017. dec. 9. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!