Egy fehér iPhone 8 fiúnak?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy nagyon tetszik az a szürkésfehér szín, szerintetek nem lányos? Vagy a fekete jobban néz ki? Van itt fiú akinek fehér telefonja van? Nem néznek ki érte?2017. dec. 5. 21:12
1/11 anonim válasza:
A fehér mindig is unisex szín volt, ennek függvényében nem, nem bu*is.
2/11 anonim válasza:
Szerintem senkit sem érdekel hogy fehér vagy fekete színű telefonod van-e szóval kinézni sem fognak.
Amúgy nem, nem lányos.
3/11 anonim válasza:
Ha tokot teszel rá , akkor meg tényleg mindegy hogy milyen szinű.
4/11 anonim válasza:
8 fiúnak egy fehér iphone kevés lesz
5/11 gnoomage válasza:
Ha ezen vagy kiakadva nem Iphone való neked...
6/11 A kérdező kommentje:
4 es😂😂🍆🍆✊ többieknek köszi a választ😄😀👉
2017. dec. 5. 21:36
7/11 anonim válasza:
szerintem úgyis tokot teszel rá, mert üveg a hátulja és nem szeretnéd, hogy baja essen :D
nekem lányként meg a legtöbb telefonom fekete és a mostani is :D
8/11 anonim válasza:
vagyis a legtöbb telefonom fekete volt*
10/11 Alex Fly válasza:
Nosb kedves kérdező ugyan én már régen voltam fiú és nem is iPhone-om van; de tapasztalatból mondomb hogy eddig semmiben nem befolyásolta a telefonom működését az, hogy rózsaszín. Sőt amikor megláttam a kereskedőnél, még egy piros tok is volt rajta...
Ettől függetlenül meggyőződésem, hogy semmivel nem rosszabb, mint például egy sötétszürke készülék.
De lehet, hogy az Apple mobilok esetén ez másképp van és a tokozás színe befolyásolja a használhatóságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!