LG KP 500 as telefonra hogy tudok olyan kódot tenni hogy ne lehessen benne turkálni csak ha beírjuk?
Figyelt kérdés
magyarul le akarom kódolni a telefonomat, hogy lehet?ha beírok négy számot akkor azt írja hogy érvénytelen, miért?segítsetek2010. jún. 1. 18:56
1/3 anonim válasza:
gondolom az alap kódot kéne beírni.... nekem 0000 volt a gyári alap de változik telefononként
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm..(= 0000volt a kód.. de megváltoztatni nem lehet?? és nem lehet külön olyat ami csak a képeket zárolja le?
2010. jún. 1. 19:12
3/3 anonim válasza:
megváltoztatni meg lehet gondolom ott ahol a pinkódot meg ezeket:D nekem samsungom van ott be lehet állítani mit akarok lezárni lg-t nem tudom
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!