Mi a véleményetek a google pixelről?
Az új szériával elég sok probléma volt :\, nekem nagyon bejönnek a pixel telefonok, viszont a pixel 2-től elvette a kedvemet a botránysorozat.
Pixel 1 meg nem mai darab, ha felsőkategóriát keresel, szerintem Huawei, Samsung, Xiaomi olcsóbb árért többet nyújt. pl. a Mate 10 nagyon ütősre sikerült.
túlárazott gagyi androidos telefon
az iphone 7 sokkal jobb választás
Biztos hogy jó telefon leirás szerint. DE !!!
AZ az akku az nagyon karcsú, azzal ha valaki használni is akarja , csak szenvedni fog.
Egy napot nem fog ki birni.
Én nem venném , nem veszek 4000 mAh alatti akksival semmilyen telefont. Irhatnak rá akármilyen logót.
"Atomstabil" rendszer, memória nem bővíthető, és a márkája miatt iszonyatosan túlárazott - gyakorlatilag ugyanaz, mint egy iPhone, csak épp Androiddal!
A kamerájára meg azt mondják, hogy a legjobb, de épp ez az, hogy csak "hivatalosan", ami semmit nem jelent, mert a gyakorlatban viszont tényleg eléggé pixeles képeket csinál!
Szóval ha csak ez a 2 márka jöhet szóba, és fontos Neked a tényleg jó kamera, akkor inkább az iPhone-t vedd, amúgy meg attól függ leginkább, hogy melyik rendszer jön be jobban!
# 6/7
Nem értem a gondolkodásmódod. A számok önmagukban nem jelentenek semmit.
Van egy P9-em, több mint 1 éves. 3000 mAh-es akkuval, 6-7 óra képernyőidő bőven van vele.
Ellenben van egy SE-m, 1624 mAh-es akkuval. Többet bír a P9-nél...
"A kamerájára meg azt mondják, hogy a legjobb, de épp ez az, hogy csak "hivatalosan", ami semmit nem jelent, mert a gyakorlatban viszont tényleg eléggé pixeles képeket csinál!
Szóval ha csak ez a 2 márka jöhet szóba, és fontos Neked a tényleg jó kamera, akkor inkább az iPhone-t vedd, amúgy meg attól függ leginkább, hogy melyik rendszer jön be jobban!"
Kérlek ne kezd a hülyeséget.
Pedig igenis is a Pixel rendelkezik a legjobb kamerával, csak hát te életedben nem használtad és nem vetetted össze más telefonokkal.
Nekem N5X-m van, ugyan azzal az optikával rendelkezik mint a Pixel, de még nem találtam olyan telefont ami jobb képeket csinált volna.
Igen ott van az S7/S8, iPhone X, HTC U11 és le is zárul a sor, de ezek sem jobbak mindenben és van ahol elvéreznek.De megint jössz a sokásós hülyeségeddel, amit múltkor átbeszéltük...(nem emlékszem melyik kérdésnél)
Emlékeim szerint valami Huawei-d van, közöd nem volt a Pixelhez...
Kérdező:
Teljesen jó telefon, nem rendelkezik semmilyen széria hibával.Ha nem itthon veszed akkor teljesen jó választás.
Szerintem a Pixel jobb valamennyivel, bár én az árán vennék inkább egy Nokia 8-t vagy egy HTC U11-t.
Más:
Ez a Pixel 2 dolog kicsit túl van lihegve, érdekes módon amikor az LG G4-k 90%-a lehalt alaplap hibában akkor is ajánlott volt itt.
Ezeknek a többsége pedig szoftveresen javítható, illetve ezek a hibák többsége a Pixel 2XL-nél jönnek elő, nagyrészt kijelző problémák aminek az oka a szokásos LG minőség...
Ebben a Google is hibás persze, jobban oda kéne figyelni hogy ki gyártja nekik a telefonokat és milyen minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!