Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes s7 edge ről mate 10...

Érdemes s7 edge ről mate 10 pro ra váltani?

Figyelt kérdés

Igazából tökéletesen megvagyok elégedve az s7 edge el, szerintetek érdemes mate 10 prot venni?

Az ár külömbözet nem lényeg, inkább az ,hogy ad annyi pluszt,hogy megérje a pro?

2017. nov. 29. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
nekem sokkal jobban bejön a mate, szóval cserélném
2017. nov. 29. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1000 youtube csatorna foglalkozik telefonokkal kb 100 olyan videó van ami konkrétan ezt a két telót teszteli.2017-ben hogy lehet ilyet kérdezni? Offline.
2017. nov. 29. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, nem ad annyi plusz hogy megérje.

Majd talán a következő generációra lesz érdemes váltanod.

2017. nov. 29. 21:47
 4/6 Alex Fly ***** válasza:
71%
Amivel tökéletesen meg vagy elégedve, azt minek akarnád cserélni?
2017. nov. 30. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem cserélnem. Az S7 Edge egy gördülékenyen használható készülék egy nagyon jó kamerával és gyönyörű kijelzővel, ami nagyjából bármire elég, amire egy okostelefon kellhet. Én nem cserélném le. További ok talán kicsit személyes: Volt Huawei P9-em, nem tetszik az a kezelőfelület. A Samsungé sokkal szimpatikusabb számomra.
2017. nov. 30. 12:36
 6/6 anonim válasza:
Akkor már s8 plus. 158 ezerért már megkapod, jobb kamerával és hardverrel (nézz videót youtubeon)
2018. aug. 6. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!