Rejtett csevegés feloldása Viberen! Hogyan?
Az egyik csevegèsre hosszan rànyomva elojott nèhàny opcio koztuk az hogy: csevegès elrejtèse.
Rà is nyomtam, erre kèrt egy 4 szàmjegybol àllo kodot! Megadtam egyet.
Nos a csevegès annak modja szerint el is tunt. Azt mèg megoldotam, hogy megtalàljam, hogy hova rakta (csevegèseknèl a nagyito ikonra ràmenni ès beirni az àltalam megadott kodot)
De vissza a normàl uzenetekhez nem tudom visszarakni!
Segitsetek! koszi!

Nem csinált belőle kettőt, hogy lett egy rejtett, meg maradt egy sima?
Mert én egyszer volt, hogy véletlenül beállítottam ezt a rejtett csevegést, és utána először néztem, hogy vissza sem tudom csinálni, aztán viszont láttam, hogy az adott ember kétszer is van a listában, egyszer a rejtett, meg egyszer a sima csevegéssel. És a rejtettet csak kitöröltem és annyi.
Aztán lehet hogy nekem máshogy volt, mint most a kérdésben, de gondoltam leírom, hátha :D
Amit Te irtàl az a titkos csevegès! Igen azt is probàltam ès olyankor valoban lesz egy embernèl 2 beszèlgetès is, egy normàl illetve a titkositott. A titkositottnàl pedig lesz egy lakat az illeto nevèn. Es a Te esetedben valoban csak torolni kell azt a csevegèst ès kèsz!
En a rejtett csevegèst nem tudom visszarakni a normàl csevegèsek koze.
Szoval a problèmàm mèg mindig adott!
Koszi azèrt a vàlaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!