Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményatek a Samsung...

Mi a véleményatek a Samsung S5230-ról? F/14

Figyelt kérdés
Minden kedves válaszoló zöldkezet kap:D :P
2010. jún. 1. 16:46
 1/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem ilyen van pinkben,barátomnak és öcsémnek pedig feketében..egész jó kis telefon,középkategóriába sorolném,már ami a telefonok minőségét jelenti..nekem néha kikapcsol,dehát ez az én hibám,állandóan leejtem véletlenül,béna vagyok:(:) ez van..amugy meg kell rá vmi tok,mert igen kényes kis telefon..

Nekem semmi bajom vele egyébként..:)

2010. jún. 1. 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó telefon:)az akku jó sokáig bírja:) csak kár h a vaku kimaradt..:S dehát ezvan..jóteló(Y)
2010. jún. 1. 17:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megy a 2 zöldkéz:D
2010. jún. 1. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyi pénzem lenne ahányszor megkérdezték ezt akkor már rég multimilliomos lennék. :D:D

Amúgy egész jó kis teló. Ami idegesítő hiba, az a számítógéppel való összekötése. PC suit módban eddig csak egyszer tudtam normálisan összekötni utána csak a gép ismerte fel a program már nem. Ja és a másik hibája, hogy hajlamos arra, hogy lassan lép ki a főképernyőre (de egy kikapcsolás bekapcsolás orvosolja). Meg persze egy autofocus és egy led jó lenne bele.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=25&keres..

Itt pedig a többi ilyen kérdést találod.

2010. jún. 1. 17:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2010. jún. 1. 18:10
 6/10 A kérdező kommentje:
megy a kéz:D
2010. jún. 1. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Én utálom!!! Szar, lelasssítják a widgetek,, rohadt lessú, nem gyors a net, és szar a minősége. Grat samsung
2010. jún. 1. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Előző vok!! Az aksia legalább jó
2010. jún. 1. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Bemásolom egy elöző válaszom szövegét kis kiegészítéssel remélem segít neked.

Lehet későn írok, akkor bocs.

A Samsung S5230 az a véleményem, hogy nekem nagyon nem tetszett. Két honapig volt és 3szor kelett vinnnem a szervízbe. Nagyon rosz minőség (szinte kézzel tapintható a szar minőség). Nekem fekete színbe volt. A müanyag rész teljesen feljött pedig vigyáztam rá csak teljesen normális használatnak volt kitéve. Ha jó mobilt akarsz magadnak olvasd ela következő pár sort. :)

Sokan köpködik az iPhone-t, hogy ilyen szar meg olyan sz.r. Nem is megyek bele.

Szerintem a legjobb telefon. Ott az AppStore ami fiataloknak a legjobb. Játékok, alkalmazások tömkelege. A kijelző a legjobb minöségű a piacon. Volt már Samsung Omina 2, Samsung Wave és HTC HD 2 a kezemben semelyk nem nyujtott olyan élményt kijelzőileg és játékilag mint az iPhone.

Igen tudom a kamera csak 2 Megapixel-es (a 2G-nél mert a 3G's nél 3megapixeles a 4g-nél meg 5) de teljesen megfelel az emberek nagyrészéének ez a képmínöség is. Az iPhone kezelhető és jól néz ki. A safari meg a legjobb böngésző mobilon. És ez tényleg így van. A giroszkóp ézékeny.

Egy használt 2G 8GB-t megveszel 40. 000 körül sokkal jobb mint bármelyik másik mobil.

Nekem 2 éve van és olyan mint amikor megvettem. 50.000. Azóta még lejebb ment az ára.

Remélem még nem késtem el és segítettem.

Na Szeva! :)

2010. aug. 12. 20:54
 10/10 anonim válasza:
Nekem ilyenem van már "egy ideje",nagyon jó teló,minden van rajta ami kell.És a Samsung S5230-ot a samsung díva sem múlja felül.:)
2011. jan. 26. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!