Miért nem lehet iphone 7-re saját csengőhangot beállítani?
Régen iphone 4s-em volt, arra tudtam olyan csengőhangot beállítani, amit szerettem volna, de ugyanazzal a módszerrel ( több napos kísérletezéssel) nem tudom megcsinálni.
valaki tudna ebben segíteni? előre is köszi szépen
A hangfájlt konvertáld m4a formátumba iTunes-szal, utána nevezd át *.m4a-ról *.m4r-re és tedd egy olyan helyre a gépeden, ahonnan nem fogod letörölni. iTunesban menj a csengőhangokra, húzd bele a fájlt és szinkronizáld a telefonnal. Jelzőhang max. 30mp-es, csengőhang 40mp-es lehet, egy tizeddel sem több.
Mindig is így kellett csinálni.
de pedig ugyanúgy lehet erre is, mondjuk szerintem jópár éve nem divat már a saját csengőhang.
az a legjobb az ilyen szituációkban, hogy amikor megszólal társaságban, a tulajdonos kínosan kapkod a telefon után, mert nem tudja, mit fog majd a társaság reagálni arra, hogy pont az a csengőhangja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!