A popsocketet, ha rátesszük a telefonra/tokra, akkor azt már nem tudjuk levenni?
Figyelt kérdés
Nem volt még ilyenem, de szeretnék.
Ebayen érdemes venni kb. 300ft-ért?
2017. nov. 25. 19:02
1/3 anonim válasza:
De nem ám! A popsocket atomjai vegyülnek az ájfón molekulákkal és innentől már csak a tokiói egyetem lézertanszékén tudják a kettőt széjjelválasztani.
2/3 anonim válasza:
Attól függ. hogy olyan cuppanós, vagy ragasztós. A cuppanós direkt azért olyan, hogy le lehessen szedni. Szerintem olyat vegyél. Én most kaptam egy ragasztósat, de még nem tettem fel. Szerintem le lehet szedni, de nyomot hagy és utána nem ragad úgy( gondolom) és szerintem megéri rendelni, mert olcsóbb. Olyan drágán szerintem nem is éri meg :)
3/3 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=R0Cyt14iuro
Van egy videó ahol 200-szor szedik le meg ragasztják rá, és még ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!