Mit tegyek, ha vírusos lett a telóm?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy videót,amiben egy játékhoz lehet különleges,,skineket"(nem minecraft) letölteni egy alkalmazással.én letöltöttem,és nem is csinalt semmit.átverés volt.gondolom evvel toltottem le a vírust...😣
Most meg ha youtubeot nézek,vagy játszok,akkor beugranak hirdetések egyszercsak😣😣
Mit tegyek?
Hogy távolítsam el?
Telefonosnál ellehet?
2017. nov. 25. 08:42
1/5 anonim válasza:
Első körben elėg a böngėsző előzmėnyeit törölni. 99% ban rendben lesz.
2/5 anonim válasza:
A skin letöltős alkalmazást meg a skineket is törölném.
3/5 anonim válasza:
Böngészőablakban írta ki, hogy vírusos? Ezek átverések, éppen úgy, mint amikor azt írja ki a telefonod, hogy téged sorsoltak ki iphone nyertesének (emelt díjas sms küldésébe akarnak belevinni). Jellemzően az ilyen szemét reklámteknikák torrent és ingyenes szex oldalakon vannak, mert őket nem érdekli a jóhírük. A vírusos átverés lényege, hogy sajár "vírusírtójuk", valójában kémprogramjuk telepítésére akarnak rávenni, ezzel átverni. Mert az utána gyűjti az adatokat telefonodról (belépési neveket, jelszókat is, ha bankkártya adatokat megadnál, azt is).
4/5 anonim válasza:
Akkor már telepítetted a szemét alkalmazásukat. Nézd meg, mik az utolsó telepített alkalmazások, ha telefonodot csak gyerekként használod, elég ezt törölni. Ha viszont pénzügyeket is intézel, akkor a kontaktjait, anyagaid (doksik, videók, képek, zenék..) biztonsági mentése után állítsd vissza gyári állapotra a telefonodat.
5/5 anonim válasza:
És pontosan milyen telefonról van szó?
Akár csökkentet üzemmódban is kipróbálhatod.De a biztosabb az ha gyári visszaálitást csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!