Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem meg Iphone 6s...

Melyiket vegyem meg Iphone 6s Plus 64gb vagy Huawei p10 64gb vagy LG G6 32gb?

Figyelt kérdés
Legfőbb cél a fülhallgatón zenehallgatás és internetezés(facebook,messenger,böngésző,youtube). Illetve fotózás,játékokkal való játszás.

2017. nov. 24. 23:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
attól hogy neked sok miért gondolod hogy az sok?
2017. nov. 25. 11:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát a többi androidos telefonhoz árban hasonlítva sok, tehát így gondoltam.
2017. nov. 25. 11:32
 13/19 anonim válasza:
71%
Tuti csaj vagy amugy, vagy pedig egy nagyon rinyalos pasi, de en azt ajanlom neked, hogy ha ilyenek miatt vagy fent akadva mint az osszeg, akkor neked tenyleg nem erdemes iPhonet venned. Ember azert meg is csak egy iOS rendszerrol beszelunk, nem pedig egy android. A ketto kozt eg es fold a rendszer😅
2017. nov. 26. 04:07
 14/19 anonim válasza:
Az iPhone sokkal jobb. Nekem 5s van és karácsonyra kapok egy 7 -t. Az ára szerintem nem olyan vészes és ezért az árért tényleg egy nagyon minőségi telefont kapsz. Volt már Androidos telefonom és soha többet!
2017. nov. 26. 14:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Éppen ezért kérdezem, hogy nem értek az iOS-hez, nem tudom, hogy mennyire jó hogy mi a klüönbség a két rendszer között.
2017. nov. 26. 16:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Tudtok olyan oldalt ahol tudok venni is? Iphone 6s plus 64gb asztroszürke színben.
2017. nov. 26. 16:09
 17/19 anonim ***** válasza:
"Nekem 5s van és karácsonyra kapok egy 7 -t. Az ára szerintem nem olyan vészes" persze, hogy nem olyan vészes, mert egy forintod nincs benne. :D
2017. nov. 26. 22:58
 18/19 anonim ***** válasza:

"Az inkább "zavarjon", hogy a másik kettőre isten tudja meddig fognak jönni frissítések Android verzió téren. Iphone-ra jönnek most is és jönni is fognak jó darabig! :)"

Ami lassítani fogja és idővel elkúrni az egész telefont. Arról már ne is beszéljünk, hogy akár egy galaxy s2re is feltelepíthető a legújabb Android.

2017. nov. 27. 06:50
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ami lassítani fogja és idővel elkúrni az egész telefont. Arról már ne is beszéljünk, hogy akár egy galaxy s2re is feltelepíthető a legújabb Android."

:DDDD

Nem vettem észre, hogy belassult az Ipadem :D Pedig a 11-es iOS már ugye nem "gyári".

Akkor kérlek mutasd meg az S2-re hol van >>>HIVATALOSAN<<< a legújabb android frissítés??? Ja, sehol??? Naugye :) (Nekem Note3-ra ami frissebb megállt 5.1 környékén, persze lehetne rootolni meg Noxot veszíteni és SZO*NI az új verziókkal, de köszi nem.)

2017. nov. 27. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!