Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 8/8 Plus telefonból...

IPhone 8/8 Plus telefonból elegendő a 64 GB tárhely? Nektek mennyi tárhely szükséges mire használjátok?

Figyelt kérdés

iPhone 6s vagy újabb mobilt használók véleménye érdekel elsősorban, vagy hasonló kategóriás android felhasználok gondolataira lennék kíváncsi.

A 4K-s felvételek a képek esetleges játékok, alkalmazások satöbbi miatt kérdezem.

2017. nov. 24. 17:53
 1/7 nagytudos ***** válasza:
Bőven elég,elég sokmindent rá tudsz pakolni amíg betellik
2017. nov. 24. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Honor 8 Premiumom van (64GB) + van benne egy 8 GB memkártya, és éppen hogy elég ,most akarok majd venni nagyobb memkártyát
2017. nov. 24. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Nekem 8 van,lassan 2 hónapja van meg ráraktam kb 500-600 zenet + van rajta jó pár játék unaloműzésből+300 fotó néhány videó és ígyis csak 9 giga van betelve (ebből kb. 5 a rendszer)szóval bőven elég
2017. nov. 24. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,lehet h neked elég,de honnan veszed h másnak is?!
2017. nov. 24. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem is 64es van

minden rajta van

meg egy csomó minden amit sose használok

meg egy csomó amit nem is tudom minek raktam fel

és van még 22GB szabad hely

2017. nov. 24. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
9%

Nekem pillanatnyilag elég. Majd meglátjuk, mi lesz 2 év múlva.

A gond az, hogy a telefon 4K 60fps videót képes készíteni, ebből egy perc úgy 400-450MB. Ennek tükrében már nem is olyan sok az a 64GB.

Meg nagyon felhasználótól függ. Ha te használsz felhő tárhelyet, nem tárolás rajta 4K felvételeket, meg hasonlók, akkor nagy valószínűséggel bőven elég lesz. Ellenkező esetben..majd kiderül.

Én 2 éve a 32GB-ra mondtam azt hogy nem fog betelni. Az utolsó fél évben már csak szenvedés volt az egész, mert mindig azon gondolkoztam hogy mégis mit tudok nélkülözni. Most a 64 valami olyasmi, mint akkor a 32. Majd kiderül, hogy tényleg sok e, vagy csak annak tűnik ...

2017. nov. 24. 19:47
 7/7 Alex Fly ***** válasza:

Ha nem is iPhone és mégcsak nem is 64 GB, de talán használható: a mobilom 32GB, amiből 23,56 GB szabadon felhasználható. Emellett még egy 4 GB-os SD kártya -csak mert volt egy a fiókban.

Videókat nem igen tárolok, de az összes alkalmazásom mellett pár száz kép illetve néhány zene (durván 100 órányi) bőven elfér. Igaz, a zenék jó része mp3, csak kisebb részük flac...

2017. nov. 25. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!