Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5-öt lehet kapni...

Iphone 5-öt lehet kapni használtan 20k körül?

Figyelt kérdés
Egy Nokia Lumia 735 telefonom van jelenleg amit el fogok adni ,de azt max ilyen 20k környékén tudom el adni ha nem 15k ,de meg próbálom 20 körül ,és e mellett van már hosszú ideje egy Iphone 4-sem ,de az már elavult nekem kicsi,régi,ilyenek ,s mivel én Iphone fan vagyok ezért akarok venni egy jobb Iphone-t ,és az lenne a kérdésem ,hogy 20k kőrnyékén ki jön e egy iphone 5 vagy 5c vagy valami bár 5c-t azt kétlem?!

2017. nov. 24. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet kapni annyiért.
2017. nov. 24. 10:40
 2/4 anonim válasza:
Igen
2017. nov. 25. 06:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor nézek annyiért
2017. nov. 25. 11:46
 4/4 anonim válasza:
Annyit hozzátennék, hogy egy 735-ős lumiát (vagy bármilyet) nem fogsz 20ezerért eladni. A kutyának nem kell... tavasszal az enyémet hetekig hirdettem jófogáson, folyamatosan csökkenő árral, vagy 15 telefon boltba bevittem, senkinek nem kellett! Végül egy fickó vette meg a gyerekének játszani, 3ezerért...
2017. nov. 26. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!