Aki rendelt már GSM boltból telefontnektek mi a véleményetek róla?
2015 májusban a Turbado-tól rendeltem a Huawei Ascend P7-et, ami akkoriban egy eléggé erős középkategóriásnak számított, majdnem csak a felsőkategória határán, 88 ezerért adták, alapból 2 év garanciával. Időben meg is hozta a futár, a dobozban az összes gyári tartozékkal és garanciapapírral. A honlapon nem említették, így itthon a papírt olvasva pozitív meglepetésként ért, hogy ráadásul GYÁRI garancia van hozzá! A garancia most fél éve lejárt, de 1x sem kellett igénybe venni, amióta először kézbe vettem a telefont, azóta tökéletes működik, pedig mindennap rengeteget használom, most is arról, gond nélkül "kiöregszik tőlem".
Konkrétan még nem döntöttem véglegesen, hogy milyen lesz a következő telefonom, és melyik webshopból rendelem majd, de ezek után semmi rizikó érzet nincs bennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!