Huawei P9 lite 2017 vagy 2016? Melyiknek jobb az operációs rendszere?
Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 17:17
1/6 anonim válasza:
Operációs rendszer az android mind a kettőn, és még azon belül is EMUI. (EMUI-ból az 5 ös az kicsivel jobban kezelhető, de ez már igazából csak apróságok.)
a 2017-es változaton sokat dob hogy nem 2, hanem 3GB ram van benne, már csak amiatt megéri.
2/6 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam a 2017-en már az android nougat van. Meg azt is, hogy a 2016-os verzióból is van 3GB-os.
2017. nov. 22. 18:21
3/6 anonim válasza:
#1es vagyok, a 2016-oson is már nougat van, öcsémnek olyan telója volt. És pont azért cserélte nemrég, mert a 2GB ram kevés volt, és pár alkalmazásnál is már újra kellett tölteni a dolgokat. Szóval a 2017-es egyértelműen jobb választás a 3GB rammal.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ :)
2017. nov. 22. 19:09
5/6 anonim válasza:
Remélem, nem vetted, meg a 2017 es verziót. Nem bővíthető, ésnuamar merül.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem. Maradtam a 2016-osnál.Merülés szempontjából jól bírta.Ugye most lesz két éves teló és még csak most tapasztaltam, hogy gyorsabban merül...De ha sok program van megnyitva elég könnyen lefagy meg csinál érdekes dolgokat...
úgyhogy már új telót tervezek vennixd
2019. okt. 28. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!