Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPhone 6s telefonnál...

Apple iPhone 6s telefonnál mit tegyek meg telt a tárhely?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom nem bővíthető a telefon. És nem tudom mit tegyek. 32gb-ról beszélek

2017. nov. 22. 06:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Dobd ki,ennyit ér...
2017. nov. 22. 06:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát még csak az kéne
2017. nov. 22. 06:53
 3/15 bp1985 ***** válasza:
47%
Vettél volna nagyobbat, vagy bővithetőt...
2017. nov. 22. 06:57
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Kėpek stb ami nem fontos hogy ott legyen rajta mented felhőbe, pcre majd a telfonról törlöd. Kb ennyit tehetsz.
2017. nov. 22. 07:23
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom csupa fontos dolog van rajta, amit feltétlenül meg akarsz menteni az utókornak, és eszedbe sem jut törölni.
2017. nov. 22. 09:34
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

Igaza van az 1. válaszolónak.

Vagy nagyobb tárhellyel vagy bővithetőt kell venni.

2017. nov. 22. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:
49%

Miért kell leszólni? Kedves egyes (meg aki pártolja)! Mi a f#szért kell irigykedni? Anyuci-apuci nem vette meg? Egy egyszerű kérdést tett fel, nem azt kérdezte, hogy milyen telefont vegyen, vagy hogyan bővítse az iPhone-t.

Kedves kérdező! Én úgy boldogulok a 16GB-os iPhone-on, hogy az összes képet felmentem felhőbe. Ha neked az ingyenes megoldás a jó, akkor ott a Google Fotók, ha jó a fizetős is, akkor az iCloud. Én a Google Fotókat használom, és 100%-ban meg vagyok vele elégedve. A Facebook-ot, Instagram-ot, és a Messenger-t (A Facebook Inc. alklamazásai-t :D) töröld le, majd telepítsd újra. A Beállítások-Általános-Tárhely és iCloud-használat résznél megtalálod, hogy mely alkalmazások foglalják a legtöbb helyet. (Le merem fogadni, h a Facebook appjai :D) Remélem segítettem :) ;) :D

2017. nov. 22. 17:35
 8/15 anonim ***** válasza:

Kérés mivel telt be. Ha alkalmazásokkal akkor szívás, max azt tudod, hogy a nem használt alkalmazásokból törölsz ki, vagy kompromisszumot kötsz, hogy mi az amiről lemondasz.

Ha sok fénykép, videó van, akkor rakd át számítógépre, és akkor a telefonról azokat kitörölheted.

2017. nov. 22. 18:00
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
7es,attól h valakinek nem kell egy túlárazott bővíthetetlen szr attól még lehet h megtudná venni...pl nekem pont ezért nem kell...a telefonom megtelt vettem egy jóval magyobb microsdt bele oszt kész...felhőzzön akinek hat anyja van...
2017. nov. 22. 19:28
 10/15 bp1985 ***** válasza:
27%

Anyuci-apuci nem vette meg?

Mondja az, akinek a legkisebb van... 1 gumi többe kerül a kocsimon, mint a hulladék ájfonod. Törlesztőt kifizetted már, vagy még mindig nyögöd?

2017. nov. 23. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!