Xiaomi vélemények?
Olvastam pár cikket, hogy ez a márka mostanában nagyon népszerű és olcsó is, de nem vagyok nagy telefonguru, ezért egy kis segítséget kérnék. Nekem elsősorban a kamera lenne a legfontosabb (ehhez kapcsolódik a nagy és/vagy bővíthető tárhely), hogy szép képeket csináljon és legyenek effektjei (pl. lassított felvétel). Maga a telefon pedig ne legyen túl nagy, minél kisebb, annál jobb. Természetesen az ár sem mindegy, 30-50.000 között szeretnék a felsoroltaknak megfelelően vásárolni.
Akinek van tapasztalata ilyen telefonokkal annak szívesen venném a véleményét, elégedett-e a készülékkel.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Egyetértek a másodikkal.
50.000Ft-os árkategóriába ne legyen már szempont a slow-mo, illetve jó kamera.
A xiaomiknál amik 50e alatt vannak azoknak a slow monition módban a felvétel olyan sötét egy kivilágitott szobában is.
Nekem egy Xiaomi redmi note 3 van.
Nem tudom, hogy a többi tipusnak is vannak ilyen problémái, de az enyémmel ilyenek vannak.Világosban egész jó képeket készít.
Egy iphonehoz vagy egy Samsung Galaxy telefonokhoz képest szerintem rosszabb :/
Első vagyok, bocs elnéztem az árat 35e-et láttam.
50e-ért simán a 4X-et javaslom, azt 40e-ért megkapod. Hogyha az 5.5" bele férne, akkor 50e-ért még jobbat is kaphatnál, akár sima Redmi-ből akár a Redmi Note-ból is vagy a Pro verziókból.
Köszönöm mindenkinek! :)
Még majd nézegetek, de ezek alapján, lehet, hogy egy teljesen más márkájú telefont kellene keresnem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!