Mikor cserelik az iPhone keszuleket?
Figyelt kérdés
Szolgaltatonal vettem a telefont, es mondtak, hogy 1 ev garancia van rajta, mondtak azt is hogy cserelik a keszuleket, ha komolyabb baja lenne, de arra mar nem tert ra a szolgaltatos holgy, hogy mikor cserelik. Valaki tud errol valamit?2017. nov. 21. 11:07
1/5 anonim válasza:
Gondolom ha elromlik. Nem ideértendő a leesett/összetört és beáztatott készülék.
2/5 Lájsz válasza:
Cserélni akkor cserélik ha olyan hardveres,gyártásból,gyenge összeszerelésből adódó meghibásodása van ami miatt nem javítható. Mondjuk bedöglik az alaplap,leolvad a processzor...
Külső behatásra történő sérülés (leejtés-törés,beázás,stb) nem garanciás,nem foglalkoznak vele.
3/5 anonim válasza:
Nekem 2 évvel ezelőtt a 6S-emnek behalt a kijelzője és rögtön kaptam helyette egy újat, nem szarakodtak a javítással. Én is szolgáltatónál vettem (Telekom), de az iCenterbe vittem be és ott cserélték.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Ment mindenkinek a zold kez!😉
2017. nov. 21. 12:35
5/5 Szirty válasza:
"de arra mar nem tert ra a szolgaltatos holgy, hogy mikor cserelik."
Dehogynem. Le is írtad: Ha komolyabb baja lenne akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!