Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5S-kezdhetek még vele...

Iphone 5S-kezdhetek még vele valamit?

Figyelt kérdés
Széttörtem tegnap a telefonom, meghajlott és elkezdett leválni a képernyő. Tegnap még működött, habár semmit nem láttam, a lezárásnál és némításnál adott hangot és zümmögött. Aztán kikapcsolt és azóta semmire nem reagál, csak hallom, hogy halkan zúg. Elég nagy ütés érte. Egy csomó képem és fontos dolgom volt rajta. Szerintetek meg tudják úgy csinálni, hogy ne vesszen el semmim?

2017. nov. 21. 09:37
 1/2 anonim válasza:
Az enyém 6s december 16-án lesz 1éve hogy nálam van ennyi idő alatt 2szer tőrtem be.... Na és mind a kétszer meg tudtuk csináltatni 1.alkalomnál be tőrt a kijelző de működött csak már egy idő után untam hogy folyton vágja a kezem mikor használom ezért megcsináltattuk 20-30ezer forint közt ki telik... Aztán egy hónap múlva a suliba az osztálytársam miatt le esett az asztalról csak pár karc lett benne de nem működött be vittük újra meg.csinálta. Mondta hogy nem érintkezik de kijelzőt ki.cseréli egy másikra ez ugyan annyiba kerül jó meg csinálta! És azt akarom mondani hogy attól függ hogy csak a kijelző sérült vagy más alkatrészei is ha annyira fontos amik rajta vannak ne hagyd elveszni! Inkább vidd el egy mobil dokihoz vagy szervizbe
2017. nov. 22. 06:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Szintia, Köszönöm szépen! :))
2017. dec. 12. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!