Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik iPhone-t vegyem?

Melyik iPhone-t vegyem?

Figyelt kérdés

Az SE-től az X-ig minden érv/ellenérv érdekel, melyiket érdemes megvenni? Hallottam hogy sok hiányosság van az X-ben.

A 8 Plus-ban gondolkodom de nem tudom eldönteni, hosszú távra tervezek a telefonnal.

Azért mindenképp iPhone mert korábban 5S-em volt és mindent vitt - egyik androidos telefonom sem ért a nyomába.

A hasznos válaszokat előre is köszönöm, kérlek kíméljetek az olyan mondatoktól, hogy egyik sem ér sz**t se - mint már korábban írtam nekem sokkal jobban bejött a korábbi iPhone-om mit a többi mert soha semmi probléma nem volt vele. (nyilván kinek mi)

2017. nov. 19. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jelenleg az iPhone 7 Plus éri meg e legjobban ár/érték arányban. A 8-as széria semmiképpen (csak, ha nem fontos a vezeték nélküli töltés). A X szerintem túlárazott, de ha van rá pénz, akkor azt vedd meg. Az biztosan még nagyon sokáig jó lesz..
2017. nov. 19. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
9%
Hát függ hogy mennyi pénzed van rá. Szerintem a 6 az egyik legjobb.
2017. nov. 19. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán azt vedd, amire van pénzed.

Ha van 200.000-ed akkor iphone 7.

Ha több, mondjuk 300.000 akkor Iphone 8 vagy 8 plus.

Ha még több akkor iphone X.

Na szóval ha milliomos vagy simán vegyél X-et, nagyon jó telefon.

2017. nov. 19. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Sima 6-ot nem vennék, mert tudásban az 5s szintjén van, csak nagyobb. Akkor inkább már 6s :D
2017. nov. 19. 17:02
 5/5 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

Az SE az még mindig nem rossz. Az alá már nem mennék, de ha tetszik a mérete, akkor jó döntés.

Következő lépcső a 7/7plus. Itt a méret dönt, meg persze a kamera, és a RAM.

Az, hogy 8/8plus nem éri meg.... egyik telefon sem éri meg mert esik az értéke az évek alatt. Viszont a 8-ás széria erősebb, azaz ha hosszú távra tervezel akkor már érdemes azt választani.

Ha nagyon sok pénzed van akkor meg X, bár szerintem a legtöbb újítása nem ér egy kalap sz@rt sem, legalább tényleg jól néz ki.

Tényleg az döntsön, hogy mennyi pénzed van, és mennyit nem sajnálat kiadni egy telefonért.

Egyébként nem tudom mit vannak úgy oda az emberek, hogy az iPhone-nal sokkal kevesebb a baj. 2 hetes 8plus-omat 2x fagyasztottam le...eddig. Eddig semmi előnyét nem érzem a droidnak szemben... kényelmes kezelni, ennyi.

Persze kinek mi :)

2017. nov. 19. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!