Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova tűnt a Samsung S8 az...

Hova tűnt a Samsung S8 az edigital oldaláról?

Figyelt kérdés
1 hete nézegetem a helyeket ahol megvenném a Samsung Galxy S8-at. Gondoltam jön a Black Friday és akkor még olcsóbb lesz. De amióta az Extreme digital bejelentette hogy 17-én is lesz náluk akciózás, azóta nincs fent a weboldalon a telefon.
2017. nov. 16. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem muszáj nem vennék semmit az edigitaltól. Késnek a szállítással, garanciára meg nagyívben tesznek.
2017. nov. 16. 18:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Erről még nem igazán hallottam. Sok mindent vettem már ott és amivel baj volt az vagy egyből cserélték (ha volt raktáron) vagy 1-2 hét után jött egy zsír új darab.
2017. nov. 16. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Mi a debreceni üzlettel szívtuk meg már párszor.
2017. nov. 16. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem értek egyet az első válaszadóval. Sok mindent vettem tőlük,köztük 2 telefont, egyik fél éves. Semmi bajom nincs velük,nem késnek,megbízhatóak!Ez most olyan dolog,hogy valakinek be válik valami valakinek nem,de ne beszéljünk már le valakit vmiről.
2017. nov. 16. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Addig nekünk se volt baj velük amig fizettünk és kiküldték az árút. Hanem mikor baj volt az áruval, na akkor lettek elérhetetlenek.
2017. nov. 16. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:

4! de attól, hogy neked bevállt, rá sem kell beszélni..

5-el értek egyet. Fogyasztóvédelemhez kellett fordulni, végül nem lett semmi az egészből, a garanciás telefont basztak megcsináltatni. Vettünk inkább új telefont. Máshol. Az 1-5 munkanapos szállításból meg könnyen lesz 8-10, ami alapjában nem lenne probléma, ha ezzel számolna az ember, ezt ígérnék előre. Miért van az, hogy ha a Médiából rendel az ember péntek este egy laptopot, azt pestről kitudják hozni hétfő reggelre debrecenbe? Az Edigital meg 10 nap múlva hoz egy porszívót, miközben max 5 napot ígérnek, és még egy elnézést kérő emailt sem küldenek? Biztos jól van ez így?

2017. nov. 16. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyébként mindenki megnézheti az edigital facebook oldalán a sok elégedett vásárló kommentjét! ;)
2017. nov. 16. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Menjek én is a facera kommentelni csak azért mert amikor harmadik csere miatt mentem vissza, az eladó azt mondta mások füle hallatára, hogy nem fogják ám nekem állandóan cserélgetni.

Erre visszakértem az árát.

Tudom hogy nem tehet róla ha valami sz@r, de ő árulja, nem én.

Vagy ne áruljanak olyan dolgot amivel esetleg probléma lehet.

Ajtókilincs meg kapanyél szaküzletként még több elégedett vásárlójuk lehetne.

2017. nov. 17. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ma megint lejáratták magukat,ezek nem akciók...tegnapi hír h a tavalyelőtti blekkfrájdéjért is megbírságolták őket...amúgy a fészbukjuk kommentjei önmagukért beszélnek...
2017. nov. 17. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!