Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem érzékeli a wifit a telefon...

Nem érzékeli a wifit a telefonom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A wifi mindenhol működik, csak az én telefonomon nem, órák óta. Takarítottam Clean Masterrel (amúgy Samsung Galaxy A5 2016), újraindítottam, rámentem a wifi "elfelejtésére", újracsatlakoztam, de semmi változás. Mobilnet működik. Azt írja ki, hogy hitelesítési hiba történt. Mit lehetne tenni?

#telefon-wifi
2017. nov. 16. 13:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy látom, hogy rácsatlakozott, és a hálózat sebessége is kiváló, mégse működik.
2017. nov. 16. 13:27
 2/3 anonim válasza:
Indítsd újra a wifi routert ha úgy sem működik frissítsd a telefonodat, ne csak takarítsd mert nem helyhiánya van...én is így jártam mindenki tudta használni csak én nem egyik pillanatról a másikra, csak én először frissítettem/gondoltam rossz a telefonom/ nem oldotta meg újra indítottuk a routert és jó lett...
2017. nov. 16. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Hányas android?
2017. nov. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!