Miért veszi meg valaki az Iphone 10-et?
most az X-re gondolsz?
Jó telefon az, igaz a 256-os az 440.000.
Kegyetlen drága.
Bár lenne ennyi pénztem lehet nem ezt venném hanem Samsung S8-at vagy Note 8-at.
De simán adnak el majd belőle.
Ha valakinek van pénze rá és tetszik neki, akkor miért ne?
Vegyük alapul a 64GB-os verziót, mert a legtöbb embernek bőven elég akkora tárhely. 379.990 Ft a hivatalos ára. Használod a telefont mondjuk 2 és fél évig. 2 és fél év az durván 913 nap. 379.990 / 913 = 416 Ft. Magyarország lakosságának kb 25%-a ennél többet költ naponta cigire vagy alkoholra... :)
Ja és 2,5 év után simán el tudod majd adni olyan 140-150 ezer körül, hisz az iPhone-ok jobban megőrzik az értéküket, mint a többi telefon.
Meg persze vannak olyan emberek is akik előfizuval veszik. Most néztem meg a Telekom weboldalán, az én előfizetésemhez 280.500 Ft-ért adják. (korlátlan beszélgetés + 6GB net) Máris egy százassal olcsóbb.
6.
16 ezer az előfizetés (korlátlan beszélgetés és 6GB net), de ez teljesen lényegtelen, ha egy Samsungot veszek akkor is ennyit fizetnék telszámlára... :)
igen, 6-os hülyén gondolkozol.
vagy neked csak telefonod van, és nem telefonálsz, nem használsz mobilnetet rajta, amit úgy külön általában senkinek sincs ingyen?
fogom a fejem, amikor ezzel jönnek elő, hogy "dehát 2 év alatt kifizetsz 6-800ezret, tiszta hülye vagy"...igen, ha valakinek szüksége van mondjuk korlátlan netre korlátlan beszélgetéssel, mert mondjuk havi 100 órát telefonál meg emellett rengeteget netezik, akkor ki fogja érte fizetni a 20ezer Ft-os havidíjat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!