Apple miért ilyen drága telefon? Mi a különbség egy Apple termék és egy Samsung teló között?
Hát ezek a "ultra felső" kategoriás telefonok mindent tudnak.Bár az Iphone x-nél volt azthiszem a számológép probléma ahol nem lehet rendesen számokat összeadni, de azt leszámítva jó. :)
Nem tudom, hogy olvastad-e, de az androbites cikk az egész jó szerintem:
Az Iphone az egy jó,megbízható márka és ezt tudják ott is a "piackutatók" ezért ha drága akkor is megveszik a telefont az emberek. De persze ott a Google Pixel és a Samsung azt is megveszik pedig azoknál is van drága... :)
De persze mindenkinek más a "drága". Nekem pld: a 100k telefon is drága és szerintem nem éri meg. Valaki pedig csak legyint rá, hogy az semmi.
14# válaszolóval egyet kell értenem nálunk a "fekete péntek" az olyan, hogy akciósan van kiírva ami igaz,de máshol olcsóbban megveszed akció nélkűl.
Ezen vitatkozhatnánk évekig.
Telefon is egyszerű telefonálásra lett tervezve anno, mégis ott tart, ahol.
Ugyanez jellemző az autókra is, és más rengeteg dologra napjainkban. Lehet használni ugyan úgy a proli suzukis "elvisz A-ból B-be" jeligét is. Kinek mi.
"..mert csak magamból indultam ki"
Na látod. Neked nincs szükséged, igényed rá. Mai világban már egyre több embernek van rá igénye.
Ezen nincs mit tovább taglalni, minden ember más, más"természettel" rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!