Az iOS11 végleg el van b. xva?
Kifagy, laggol, a számológépje megzavarodott 1+2+3=23 eredményt ad.
Azt mondják hogy valami alap dolgot cs.szt.k el benne az alma fejlesztők csak ők se tudják még mit. Ez igaz?
Csak az a baj veled, hogyha valaki leírja, hogy neki semmi baj nincs a telefonjával, akkor azt egyből leugatod, hogy márpedig nincs igaza, mert nálad viszont fagy a készülék, bármit is jelentsen az. Akkor inkább írj ki olyan kérdést, hogy várod azok válaszát, akiknek szintén van valamilyen problémája, és akkor nyugodtan lehet egymás között szapulni a rendszert.
Simán lehet, hogy tényleg a többségnél gondot okoz az új iOS, de az is lehet, hogy csak egy hangos kisebbségnél. Az viszont biztos, hogy nem az ilyen kérdéssekkel fogod ezt kideríteni.
Köszönöm #12😂
(#10 vagyok)
Amúgy meg kérdező, legyél boldog, hidd azt hogy az IOS szar és vegyél androidot😂 IPhone X boldog tulajdonosa vagyok és tudom kezelni a telefonom SEMMMI PROBLEMA VELE
Na most mondjátok hogy: " a zandroid lefagy lagol szra !!4@44!4!!! "
Sok idióta Apple fanboy, ugyanúgy fagy az is csak nem beszéltek róla. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!