Miért merül ilyen gyorsan az új iphone 7?
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap vettem a telefont újonnan T-mobiltol és 2-3 óra alatt lemerül! Ezt a telefont nagy üzemidővel hirdették annak idén egy éve? Valamit rosszul csinálok vagy mi lehet a baj?2017. nov. 10. 17:02
1/17 anonim válasza:
Szia.Hát nekem is van egy Iphone 5s-em és kb.3-4 hónapja vettük a Vodafone-tól és nekem is nagyon hamar lemerül.Én is totál ideges voltam,de 2-3 hét mulva vagy esetleg 1 honap mulva már nem fog merülni. Hidd el :)
2/17 anonim válasza:
Tudod ez is pont olyan, mint amikor a gazdag pali megveszi a legújabb ötös bömöst, és azt látod, hogy vezetés közben telefonál. Miért is? Mert annyira életképtelen, hogy megvegyen egy 5-10.000Ft-os kihangosítót a több(tíz) milkás autójához.
Nálad is az a helyzet. A kulcs szó: POWER BANK.
Egyébként sosem volt jó semelyik iPhone üzemidőben, sem töltési időben, fogalmam sincs hol láthattad ezt a "hírdetést".
3/17 A kérdező kommentje:
van Power Bankom ithoni használat a lényeg mert ugye nincs jack és a fulhalgató tötő nem megy már eggyütt :(
2017. nov. 10. 17:14
4/17 anonim válasza:
bluetooth nincs bekapcsolva?
vagy nagy fényerő?
5/17 anonim válasza:
Vagy beragadt valami vagy a gps dolgozik.
9/17 anonim válasza:
TopDávid csak nem új neved lett? gyökérgyerek
xD
10/17 bp1985 válasza:
Mutass egy olyan Iphone-t, amibe normális méretű akksi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!