Imusichoz hasonló appok?
"lusta vagyok" - "kezdek kiégni"
Ehhez nehéz bármit is hozzátenni.
De amúgy honnan szeretnél zenét letölteni a telefonra? Tehát a telefonodra akarsz egy alkalmazást, ami lejátssza offline a zenédet, de a zenédet honnan szerezze be az a program? Mert ha a számítógépeden van, akkor nyilván a legegyszerűbb a gyári program. Felhőben van a zenéd, pl dropbox, google drive stb? Akkor a Cloud Indeed szerintem elég jó.
Talán Tubidy amit a hozzád hasonló tirpákok szoktak használni. Ez cachebe menti a youtube videót és így tudod hallgatni késöbb is. Persze itt is egyesével kell letöltögetned.
Szép világban élünk. Prémium szolgáltatást akar de nincs 1300Ft-ja rá havonta. (vagy családi előfizetésben 300Ft)
#1 nem letöltögetni szeretném, mert azt meg tudom csinálni de túl sokáig tart.
#2 jó magad vagy tirpák, mivel normálisan feltettem a kérdést és nem én vagyok az egyetlen aki ilyes alkalmazást keres.
#3 köszi
Ja és lehet nem voltam elég érthető, de arra gondoltam hogy gépen nem szeretném egyesével letöltögetni a zenéket majd átrakni a telefonra.
#2es neked még annyit, hogy nem prémium szolgáltatásokat szeretnék igénybe venni, hanem egy ilyen alkalmazást, amiből kb 2éve tetszés szerint lehetett válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!