IPhonosok! Nálatok is vannak az idegesítő reklámok, mint Androidban?
Röviden a szitáció:
Telefonálni van mobilom, a régi 3310-es. Kéne egy plusz mobil csak netezésre. Appok nem érdekelnek. Androidos tabletet már próbáltam, de idegesít a sok feljövő reklám, nem akarom, hogy fogyassza az adatforgalamat. Kérdés, hogy egy iPhone-al jobban járok-e, avagy ott is vannak ilyen h*lye reklámok? Pl. azt néztem hogy iPhone 4 már elég normális áron kapható.
iPhone 4 esetén akku-problémával, lassulással néznél szembe...
Nem tudom, hogy például mobilra Firefox és reklámblokkoló bővítményét telepítve mennyire küszöbölhetőek ki a felugró reklámok, ha elég jól megoldja, akkor (ha jól értem, csak netezésre kellene) ne vegyél iPhone-t, valami Android is megteszi.
Android-osok majd nyilatkoznak, hogy Firefox és adblock vagy hasonló megfogja -e a reklámokat.
nem igazán van se iosre se androidra reklámblokkoló
androidnál root kell hozzá, bár most a samsung kiadta a gyári browser bétájá nem csak samsungokra, és az már támogatja a bővítményeket, mint pl ADB
azzal eddig pozitív a tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!