2017-ben megéri-e még Iphone 6 32 Gb-os telót venni?
Figyelt kérdés
Mindig is akartam egy apple gépet, most jött el a pillanat. Egyrészt most van 110 ezer forint környékén, ennyi az amit kiadnék apple termékért, másrészt 4,7 colos ami nekem a tökéletes. Tudom, hogy a 6s jobb, de az drágább is és arra nincs keret most. Tesóm 5c-je még a mai napig hibátlanul működik, úgyhogy szerintem nem számít ezeknél, hogy mikori kiadás.2017. nov. 8. 19:25
11/11 anonim válasza:
iPhone 6-om van már több mint egy éve és már valahogy kezd “kevés” lenni. Néhány alkalmazás már lassabban indul el, lefagy és ilyesmi gondok vannak vele. Ha teheted, szerintem vegyél eggyel jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!