Ha mindennap a töltőn van a telóm akk mibaja lesz? És hamarább elromlik? Ti mennyi időközönként töltitek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 17:10
1/8 anonim válasza:
Amikor lemerül.
Ha 60% felett van, nemnagyon töltöm.
2/8 anonim válasza:
Semmi, ha sokat használod egyértelmű hogy sokat kell tölteni, napi egy- kettő használattól függően.
3/8 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne várd meg, amíg lemerül. 20%-nál már rakd fel töltőre, de az még jobb ha csak félig meríted le, és utána megint maxra töltöd.
4/8 anonim válasza:
baja nem lesz, de minden töltés csökkenti kissé az akksi élettartamát. Kb 1000 töltőciklust szoktak megadni. De egy okostelefont úgyis szinte naponta kell tölteni
5/8 anonim válasza:
Állitólag az nem jó ha teljesen lemeríted meg hogy teljesen feltöltöd(én nem merítem le teljesen de teljesen feltöltöm de valamikor hamarabb leveszem)és az sem jó ha este fent hagyod töltőn,néha megengedett 2 hetente 1-szer(töbször is lehet)de ha mindig azt csinálod az nem jó.Ahogy régen én is csináltam az tönkre tette az akum.Aztán azt csináltam amit az elején leirtam és azóta jobb nem merül le olyan hamar.És minden nap 2-3szor töltöm.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor az csináljam h ne hagyjam teljesem lemerülni és ne is töltsem fel teljesen?
2017. nov. 11. 12:00
7/8 anonim válasza:
Amikor csak leehet tartsd kb. 30 és 80 % között.
Ha kell, akkor persze inkább töltsd 100-ig, minthogy lemerüljön teljesen.
Amivel még kímélheted, ha lassabb töltőt használsz (mondjuk 500 mA-eset az 1-2 A-es helyett), illetve ha kikapcsolt állapotban töltöd.
Persze sokat nem nyersz ezekkel, egyszerűbb lesz az életed ha csak használod a telefont. Nem te vagy a telefonért, hanem fordítva.
8/8 anonim válasza:
#5-ös vagyok szerintem ne meritsd le 0% de nyugodtan feltoldheted 100% és a #7-sel egyet értek.
Bocsi ha hülyén magyaráztam,és ha most is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!