Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem a...

Melyik telefont vegyem a lányomnak szülinapjára?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A3 2017,Samsumg Galaxy A5 2017,vagy Iphone 6s? Szerintetek melyiket vegyem a lányom 14. születésnapjára? Kérlek írjatok érveket is!:)

2017. nov. 5. 16:07
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
10%
Ha lehet, ajánlanám a Huawei p10-et. Az iPhone-nal az a baj, hogy lelassul és minden baja lesz, mikor megjelenik egy újabb Apple mobil. Nekem Huawei 10-em van kb fél éve. Hasonló árkategória, és meglehetősen jó készülék.
2017. nov. 5. 17:00
 12/26 anonim ***** válasza:
22%
Nem kényezteted el egy icipicit?
2017. nov. 5. 17:09
 13/26 A kérdező kommentje:
Utolsó:..Őszintén?Szerintem nem. Eddig mindig szar telefonjai voltak,és már emlegette hogy szeretne új telefont születésnapjára. De ez az én dolgom,hogy mit vásárlok neki,és én csak egy véleményt kértem,hogy melyik a jobb. Azt nem mondva hogy kitűnő tanuló.
2017. nov. 5. 17:12
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

Xiaomi Mi A1 vagy iPhone 6S

Ezek még 2 évig biztos támogatva lesznek.

2017. nov. 5. 17:14
 15/26 anonim ***** válasza:
26%
van egy stílusod kérdező
2017. nov. 5. 17:53
 16/26 anonim válasza:
11%

Ugyanígy vagyok én is. Nekem is mindig szar telefonjaim voltak (legtöbb ilyen kínai gyártmány) és már oly szinte elegem lett, hogy mindig lefagy. Boldog lesz a lányod ha veszel neki telefont...személyszerint én bármelyiknek örülnék csak sajnos már a szüleimet nyaggatom,hogy "jaj, ennnek a kamerája ilyen szar!", "bárcsak lenne egy gyorssabb telefonom ami nem fagy le 6x egy nap". Még csak alig 6-7 hónapja van meg de már kikészülök. Főleg, hogy az összes eddigi telefonom széttörve végezte mert elég ügyetlen vagyok.

Szerintem az iphon 6s (esetleg ha szóbajöhet a 7/7 plus) akkor azt sokan mondják, hogy kíváló hosszútávra meg mivel manapság sokan vannak akik iost használnak...de persze én ezt nem tudom mert androidos vagyok.

2017. nov. 5. 17:55
 17/26 Peti1001 ***** válasza:
21%
Minek teszed fel a kérdést ha ugyis lesz*rod mások véleményét. Igenis szempont, hogy meddig lehet még használni azt a telefont! Ha neked ez nem szempont akkor te vagy nagyon buta vagy, vagy gazdag, de a kérdésből ítélve inkább az első. Belőled kiindulva iPhonet vegyél, akkor tud menőzni, hogy mennyi pénzetek van.
2017. nov. 5. 18:17
 18/26 anonim ***** válasza:
38%
Ez meglehetősen egyénfüggő. Nehogy a meglepetés negatívra sikerüljön, kérdezd meg inkább. Vagy a tesója puhatolja ki, milyet szeretne.
2017. nov. 5. 18:29
 19/26 anonim ***** válasza:
19%

"Az iPhone-nal az a baj, hogy lelassul és minden baja lesz, mikor megjelenik egy újabb "

Ezt jó tudni iPhone tulajként ... Használtál is már ilyen telefont vagy csak okoskodni tudsz te is ?

Ahhoz pedig valóban senkinek semmi köze, hogy ki mit vesz a gyerekének. Pont az olcsó kínai sz.rokat drágább állandóan cserélgetni, mint több évre venni egy normálisat. Az a baj a magyar néppel, hogy képtelen hosszabb távra tervezni. Mindig mindenből a legolcsóbb kell, mindegy hogy a minősége milyen.

2017. nov. 5. 18:37
 20/26 anonim válasza:
51%
Mennyire sürgős eldöntened? Mert ha van még időd akkor nyugodtan járj utána, hátha a lányod elmondja milyet is akar mert az nagyon gáz ha valaki útálja az iost és azt kap
2017. nov. 5. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!