Honnan lehet ingyen örökre tesztelésre kérni telefont?
Es mondd, miert adna neked barki barmit ingyen? Van esetleg ezzel foglalkozo, magas latogatottsagu website-od, ahol reklamozod majd a keszuleket? Vagy hivatasos tesztelo vagy, laborral, mindennel?
Almodj tovabb, kisgyerek, ingyen ebed nincs.
Szimpla emberekenek nem adnak ilyet.
Már nem azért de tuti van olyan ember aki benyelné a telefont és porrá válna, de persze később megtalálnák úgyis az emberkét. Ezért kell szerződéseket aláírni a cég és az emberke között, de feltételezem, hogy ígyis megtörténne a baj. Ha lenne ilyen, hogy ingyen tesztelés szerinted hány ember állna sorba?:D
Igaza van az előttem kommentelőnek.
Youtube-on vannak magyar(külöldi is) tech csatornák akik szoktak telefonokat kapni pár hetes tesztelésre,de ők értenek a dolgukhoz és persze nem mindegyik cég/bolt promozná őket.
Azért a cégek/boltok se hülyék, hogy csak úgy odaadná az embereknek tesztelésre a telefonjukat. Szakértőknek szokták odaadni, akik a témában benne mozognak és értenek is ahhoz amit csinálnak.
"Értelmetlen válaszokat nem várok!!"
Ja! De butaságot azt lehet kérdezni.
Komolyan mondom néha tévednek ide ilyen emberek.
Na én olyanról hallottam hogy telefont is kapsz plusz egy Audi S8-at, ingyen, ajándékba.
persze.
Az első le lett pontozva, pedig tökéletes a hozzászólás, nincs ingyen ebéd.
Még a tech csatornák, tesztelők is csak a teszt időszakára kapják meg a telefont. Esetleg nagyobb tesztelők, akiknek a szava számít, megkapják ingyen, cserébe egy kiadós pozitív tesztelésért, így szerződnek le. Illetve manapság szokás sztárokkal, hírességekkel reklámoztatni, mert az ő reklám értékük némileg magasabb mint Noname Pistikének az internetről.
Az meg külön vicces hogy kifejti a kérdező hogy "havi egyszer" akár még dolgozna is 10 percet az ingyen telefonért :D
"Lehet hülyeséget kérdezek"
Ne lehet, hanem 100%.
Az ország legnépszerűbb mobilos oldalán is a szerkesztők a teszt idejéra kapják a telefonokat. Neked, névtelen nulla pistikének ugyan milyen produkciója ér meg a gyártónak akár 5 Ft befektetést is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!