Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen tekefont kérjek ballags...

Milyen tekefont kérjek ballagsára?

Figyelt kérdés

Telefont kapom ballagásra, de nem tudom eldönteni milyet kérjek.

Érintőképernyőset szeretnék. Leginkább Sony Ericcsont. Samsung S5230-am van, jógagyi.(lassú meg minden.) Szóval valami jobbat szeretnék. :)

Fontos lenne, hogy azért ne a legdrágább legyen. (Tudom, hogy a SE érintőképernyősök 100000 környékén vannak, de azért inkább azt, ami 80000-ért van, mint azt, ami 170 000-ért.) Vagy, ha tudtok valami jót, ami nem SE, ajánlanátok?

Samsung Omnián is gopndolkoztam, de az nekem túl bonyolult.

Előre is köszi a válaszokat.

2010. máj. 30. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Továbbra se való neked se az iphone, se a htc, a beteg anyukádhoz meg külön gratulálok, inkább vele törődnél.

19:58 voltam.

2010. máj. 31. 00:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Ha már szóvátette hogy ez az oldal nem arra van, hogy a válaszolók lebeszéljék a telefonbeszerzésről, akkor elárulom, hogy arra sem, amire Ön használja.

Itt műszaki témájú kérdésekben problémamegoldásokkal foglalkozunk.

A személyes problémája, hogy nem tudja mire költeni a pénzét, egyáltalán nem tartozik ebbe a kategóriába még akkor sem, ha idétlen műszaki ezközök beszerzésén töri a fejét.

Ilyen alapon az is lehetne kérdés az elektronikus eszközök kategóriában mondjuk a háztartási gépeknél, hogy a barátnőmet a mosógépen tegyem-e magamévá, vagy a tévé előtt, esetleg dugjak-e porszívócsövet a fenekébe.

2010. máj. 31. 07:04
 13/15 anonim ***** válasza:

utolsó válaszolónak:

Hol van mindez leírva? Ezzel a szabállyal még nem találkoztam. Minden második kérdés "személyes probléma".

Ha az Omnia túl bonyolult akkor ott van a Jet.

Én személy szerint az AndroidOS-telefonokat ajánlom, azon bellül is inkább a HTC-ket. Ilyen pl.: a Galaxy Spica (Android), HTC Legend vagy HTC Desire.

Ha nem sürgős akkor várd meg a Nokia N8-at, vagy az n900-sem rossz teló.

Iphonet csak akkor vegyél ha nem érdekel hogy a telefon egy nagy f*s, mert te csak villogni akarsz.

Sony Ericssonok közül a kedvencem az X10 utánna Aino majd Vivaz.

2010. máj. 31. 20:53
 14/15 A kérdező kommentje:

najó, felőlem ne a kérdésre válaszoljatok, én nem fogok itt veszekedni, van jobb dolgom.:)

ha nektek nincs jobb dolgotok én nem állok annak az útjába, hogy itt kiéljétek magatokat.:)

utolsó válaszolónak köszönöm.:)

igen, most a htc legend, és a htc hero nagyon megtetszettek.

szerintem az iphoneról lemondok, mert nagyon sokan mondják, hogy nem jó.

2010. jún. 1. 17:48
 15/15 anonim válasza:
sony ericcson xperia x10 mini ;)
2010. jún. 1. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!