Mit csináljak a régi telefonommal?
Figyelt kérdés
Van egy régi samsung galaxy ace telefonom.
Kopott régi,de esetleg van olyan része,belül vagy valahol,amit lehet hasznosítani?
Vagy kuka az egész telefon??
2017. nov. 3. 11:09
1/5 anonim válasza:
Még lehet benne hasznosítható rész. Próbáld leadni valahol. Ilyen készülékeket kidobni rendkívül környezetszennyező amúgy is.
2/5 anonim válasza:
Légy környezettudatos és szelektíven kezeld. Van lehetőség az e-hulladék megfelelő kezelésére.
Egyébként van benne hasznosítható rész, csak a többségét bonyolult kinyerni belőle. Ilyenek a különféle nemes fémek is...
3/5 anonim válasza:
Én mostanában adtam el egy ilyet.
Galaxy Ace 1-es.
Adtak érte 3000 Ft-ot, egy GSM-es, mondom jó.
Még 2011-ben vettem, de azóta jöttek újabbak.
4/5 anonim válasza:
Tedd fel a Hardververapróra, Jófogásra bagó pénzért vagy ha annyira tropa akkor ingyen elvihetőnek. Valakinek még szerezhetsz vele örömet.
5/5 anonim válasza:
Mindegy, hogy kidobod vagy környezetbarat módon dobod ki úgyis szemétégetőbe kerül, ne higyje senki, hogy van valami cég amelyik lebomlasztja az elektronikus szemetet. Környezet barát módot választod azt hiszed, hogy tettél a környezetért megnyugtatlak, hogy még csak akkor kárositod igazán, vagy afrikába elviszik konténerbe a homokba eltemetik, vagy ottani szemétégetőkben égetik, vagy tengerbe bedobjak a kontenert amely ilyesfajta szemetet tartalmaz. [link] google a barátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!