Ilyen sok pénzt egy telefonért, megérte?
egy közzép, felső kategóriás telefont szerettem volna ami stabil gyors, és kiemelkedő fényképeket készit..
és 2-3 évig meg állja a helyét, 140 ezer forintért rendeltem egy új huawei P10 est, visszont vissza nem küldhetem ha nem tetszik. sok videót láttam róla neten,
eddig mindig samsungot használtam, iphone-t kicsit nagyon drágálom, még ezt is, mert soha nem adtam ki ennyi pénzt telefonra
kicsit nehezen spóroltam össze, szerintetek rosz vétel volt? mi a vélemlnyetek ha használtok huawei telefont? illetve felső kategóriást?
megállja a helyét egy samsung s7 vagy iphone 7 -el szemben?
de pont az a kérdés.
ha itt kérdezi meg hogy jó e és már nem tudja változtatni, akkor ide kellett volna kiírni előtte a kérdést.
Egyébként teljesen jó a huawei.
Szerintem aki ilyen telefonokat vesz az úgyis fél év múlva veszi a következőt.
max 1 év.
#14 Egyetértek.
A Huawei amúgy egyre jobb manapság, én S8-at fogok venni a közeljövőben, de fontolgattam a P10-et is.
Ennyi pénzért viszont tök jó telefon a P10. Aki meg sokallja, az vegyen Nokia 3310-et. Nem ártana figyelembe venni, hogy ez nem egy telefon, hanem egy 3-4 éves laptop teljesítményével felérő mobil eszköz, ami meglepő módon nem csak telefonálásra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!