Tényleg az iphone a legjobb telefon?
Nem.
"divatcikk lett"
És minden balfék azzal szórakozik, hogy drágább masinát vegyen, mint ami a másiknak van.
Vagy VETESSEN apjával annyával.
Mert nincs élet az ájfon 9 alatt!
Mit kell tudnia annak a CSÚCS TELEFONNAK, amitől szerinted csúcs lesz?
Előszedés közben kitalálja kit akarsz felhívni?
Sztereó hangja van telefonálás közben?
NE a képernyőfelbontást írd most ide, meg ne is a ramot, meg ne is a processzort, azok közül ugyanis egyik sem kell a TELEFONhoz
Nem a legjobb mert nincs olyan hogy legjobb ez nem egy futóverseny ahol konkrétan ki lehet mérni hogy ki az első ki a második. Az iphone semmi konkrét mérőszámban nem mutat fel olyat amiben egy másik típus ne verne rá ez viszont mérhető tény.
Itt különböző emberek különböző szempontok alapján választanak. Te a saját szempontjaidat vedd alapul és ne azt hogy ki mit mond és mi a 'menő'
Nincs olyan, hogy "legjobb telefon", mert mindenkinek mások az igényei! Nekem például nem jön be egyik iPhone sem: 1. nem szeretnék kísérletezni egy zárt rendszerrel, hogy mit tudok megcsinálni, és mit nem 2. a tárhely sosem lehet elég nagy, így nálam csak olyan telefonok jöhetnek szóba, amiknek bővíthető a memóriájuk 3. csupán a márka miatt az ár-érték arány is iszonyatosan rossz! Tudnék venni iPhone-t de az igényeimet nem elégítené ki!
Mikor még csak pár hónapja jelent meg anno a Samsung Galaxy S7 vagy S7 Edge (már nem emlékszem pontosan), olvastam is, hogy a szakértők azt választották "A világ legjobb telefonjának", ezt már akkor is b#romságnak tartottam, jó telefon, de nem mindenkinek az az igénye!
De ettől még természetesen nem tartalak vissza, ha ki akarod próbálni az iOS-t, csak mondom, hogy az Androidosokat sokkal jobban ki lehet használni.
Nekem több nyomógombos butatelefon után egy Huawei Ascend P7 a legelső okostelefonom, 2 és fél éve megvan, azóta is jól működik (most is arról írok), de elavultsága miatt már mindenképp megérett a cserére, következő kiszemeltem pedig egy Asus Zenfone 3 Deluxe, esetleg ha kifutok az időből és már nem lesz kapható, akkor pedig talán Samsung Galaxy S7 Edge, vagy Huawei Mate 10 Lite.
Ha iPhone-t akarsz venni, akkor jól gondolkozol, a 6S még mindig nagyon jó, vagy ha telik rá, akkor a 6S Plus mégjobb, persze mérlegeld, hogy mennyi pénzed van rá, és hogy abból melyiket mekkora memóriával tudod megvenni! A nagyobb tárhely sosem árt, mivel nem bővíthető, és inkább ne tudd kihasználni, minthogy kevés legyen!
6s után mostanra két generáció jött ki, X-től tekintsünk el, mert sokat nem fogunk látni. :D
Nem venném már meg, használtan drága, bontatlant még ki lehet néha-néha fogni, az olyan 110-120 k-ért szokott menni. Jövőre még kijön egy széria, aztán már nyomottan fogod tudni eladni csak. Ha mindenképpen iPhone kell pótolj rá egy 7-esre. 150k-ért már van jó pár. Pár hónapos, de akár bontatlan is.
Nekem régen volt iPhone-om, 3gs, 4s, de egy idő után már idegesített nagyon a zártsága. Bár azóta már sok minden változott.
Nem a legjobb telefon.
Vagy ha igen, akkor mégis miben a legjobb?
Bármelyik paraméterét nézzük, találsz olyan telefont, amely jobb benne.
És olyan nincs, hogy "a telefon"... Minden készüléket valamelyik kategóriába pozicionál a gyártó. Annak, hogy melyik a legjobb, a kategórián belül lenne csak értelme.
Azt viszont mondhatjuk, hogy az Apple készüléke a kategóriájában a legjobb. De ezzel sem mondtunk sokat, hiszen az iPhone teljesen különbözik az összes többi telefontól, ergo abban a kategóriában nincs konkurrens készülék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!