Hogyan tudom az alkalmazások telepítését engedélyezni telefonon?
Figyelt kérdés
Az előbb letöltöttem google-ról egy alkalmazást, de amikor telepíteni akarom akkor megjelenik egy olyan 'üzenet', hogy: A telepítés letiltva - Telefonja biztonsági okokból letiltja az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését. Hogyan tudom engedélyezni, hogy telepítse az alkalmazást? (LG telefonom van)2017. nov. 2. 08:43
1/4 anonim válasza:
Beallitasok/Biztonsag kornyeken keress olyat, hogy Ismeretlen forrasok, kapcsold be es go.
2/4 anonim válasza:
Nem LG telefonom van, de gondolom nincs sok különbség. Beállítások->Biztonság->Eszközkezelés->És ott van egy olyan, hogy Ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítésének engedélyezése na oda kell pipát rakni.
3/4 anonim válasza:
Azért nem árt tisztázni. Honnan is töltötted le?
Mert ha a Play Áruházból, akkor az nem ismeretlen forrás, nem szabadna ilyen figyelmeztetésnek megjelennie.
Ha meg egy keresés után, random helyről, akkor lehet, hogy tényleg meggondolandó ez a telepítés. Nem viccből van ez a korlátozás.
Vannak persze megbízható helyek és akkor valóban engedélyezni kell ezt a funkciót.
4/4 Alex Fly válasza:
Beállításokban az általános fülön a biztonság (ujjlenyomatok és biztonság) menüben az ismeretlen forrásokat kell bekapcsolni és mehet.
De nálam ha telepíteni akarok valamit és nincs engedélyezve, akkor fel is szokta ajánlani, hogy bekapcsolhassam -anélkül, hogy kilépjek a telepítőből...
(Igen, LG (G2 és G5 esetében is, KitKattól Nougat rendszerig mindegyik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!