Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik csúcskészüléket vegyem?

Melyik csúcskészüléket vegyem?

Figyelt kérdés

Az ár nem számít ,csak az ,hogy csúcskészülék legyen.

Szerintetek melyik éri meg a legjobban?

Igazából lenne még egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Én már régebben kinéztem a galaxy s8-at ,viszont sok "rémhírt " hallottam róla.Persze nem magáról a készülékről ,hanem az androidról.Mint például "Fél év után r*hadtul belassul" illetve "a frissítések egy idő után nem fognak érkezni rá" .Ezt én sok ideig valótlanságnak gondoltam,viszont az utóbbi időkben több szakértő szájából hallottam ezt elhangzani .Így mondanom sem kell ,hogy eléggé elgondolkoztam,hogy Iphone-t kéne venni.Mivel azt szinte mindenki "dicsőíti" ,és az apple még az iphone 5s-re is ad ki frissítéseket.. Viszont ez még nem győzött meg annyira,hogy lemondjak az S8-ről.Ti ezeket az érveket ,hogy látjátok ,valóban nem éri meg mostanság Androidos készüléket vásárolni ? :/

2017. nov. 1. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Az biztos, hogy az iphone8/8plus/X hardveresen jelenleg a csúcs."

aha.

iphone x = 3 GB ram

Samsung s7 edge, tavalyi modell = 4 GB ram.

Na szóval az iphone x egyik legjobb hardveresen, nevezzük így.

Ja és iphone 8 az 2 GB ram-os.

2017. nov. 2. 08:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Vacilalj :)

-Samsung Galaxy S8/S8+ / Note 8

-Xiaomi Mi Mix / Mi6

-SONY Xperia XZ Premium

-Huawei Mate 10 Pro

Ezek mind nagyon jo telok.

2017. nov. 2. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 ha szerinted a ram számít akkor a razer most mutatta be a telefonját amiben 8! NYOLC! Gb ram van.
2017. nov. 2. 09:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Majd megnézem mi az, de más is számít.

Én egy s7 edge-t vettem abban 4 GB van.

De azért legyen márkás is, ezért vettem Samsung-ot.

De igen ez alapján vehettem volna oneplus 5-öt, mert abban 6 GB ram van.

De amikor az ember telefont vesz sok minden számít.

Sőt az apple-nek van csak a piacon 128 Gb-os vagy 256 Gb-os telefonja, ami bővítés nélkül ennyi ROM.

2017. nov. 2. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen nyilván nem csak ez számít.

Csak az jött le a válaszodból , hogy ilyen ramhuszár vagy és ezért említettem meg.

Egybk nézz rá elég király teló lett. A razer Egybk nem rosz cég, kb a gamer Apple:D

2017. nov. 2. 09:16
 16/16 anonim ***** válasza:

7# launchert iphonera??

11# nem a specen kell lovagolni hanem hogy milyen való életben, nem veletlen hogy speedtestekben iphone odaver mindent hiba csak x ram van benne

2017. nov. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!