Miért lassú az App Store om?
Bárhol bármit betölt, google, youtube, legyen az 4k kép, full hd video stb, alkalmazást is pillanatok alatt letölti, de a letöltésre kattintva, majd várás a megeresítésig az tart 10-20 percig, ez miért van? kb 1 hónapja csinálja. wifin, 4G-n nem próbáltam.
(iphone 6s) ios 11.0.3
látom dávidka, minden nap az az életcélod része, hogy minél alacsonyabb legyen az értékelésed...nem tudom, miért jó ez neked, különösen nem értem, hogy is lehet még így is ebben a kategóriában a top 20-ban...mondjuk pár napja még mögötted voltam, szóval ami késik, nem múlik, szóval tartsd meg ezt a jó szokásod, és még véletlenül se írj semmi hasznosat :)
kérdésre válaszolva egyedi eset lehet, nekem például semmi bajom nincs az App Store-al, sem wifin, sem mobilneten.
3# figy en barmit irok ugyis mindig lepontoznak xd szoval mar tok mindegy xd
Egyszer egy kerdesen volt hogy xiaomi vs lg volt es xiamoit irtam (ugyanolyan arba) es 0%ba voltam a tobbiek 100 szoavl nem ertem en mar azert irom inkavv a szomoru igazsagot.
Ui: ezn a valasz is 0%ba hasznos leszxdd
megoldodott, csak egy restart kellett neki :)
viszont lenne még egy kérdésem, aksi. Eddig ha lehúztam töltőről és nem nyúltam hozzá akkor kb 1% ot merült 6 óra után. na most olyan van ha lehúzom töltőről 100% rol este, akkor reggel 56% és nem értem mi lehet a gond, cseréltem benne aksit, azzal is ugyan ez a probléma. a háttérbe nem fut semmi, ha kikapcsolom akkor csak 92% ra merül le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!