Nokia 5800 Navigation Edi. -ra ingyenes GPS? Csak akkor írj ha te már megcsináltad, és nincs vele baj, és úgy írd le ahogy te csináltad!
Figyelt kérdés
Küldj egy linket is ahonnan letölthetem.És utána írj le lépésről lépésre, minden részletet!2010. máj. 30. 16:53
1/4 anonim válasza:
? nekem is 5800Nav.edi.-onom van de nekem ingyenes oO
2/4 anonim válasza:
Nokia navigációja ingyenes.. egyáltalán a kérdés is rossz. GPS van benne gyárilag. Ha navigációs szoftverre gondolsz akkor a Nokia maps-ot tudod használni.
3/4 A kérdező kommentje:
És akkor letöltöm a nokia mapsot rámásolom föltelepítem és teljesen kés is vagyok. onnantól csak rámegyek a menübe elinul és már megy is (ingyenesen). ennyi az egész?
2010. máj. 30. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!