Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 60 ezer ft, körül milyen...

60 ezer ft, körül milyen telefont vegyek. Ami képeket is jót készít? Fogalmam sincs melyik a jó.

Figyelt kérdés

2017. okt. 31. 14:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#7.Nem vqgyok elfogult de a Xiaomi Mi 6 például sokkal jobbképeket csinál mint a O+5,illetve a Mi A1 is jó ilyen téren.A régebbiek közül a Mi4c-nek is nahyon jó kamerája van.

Az csak egy dolog hogy a Redmi szériában ezen spórolnak,de a felső kategoríában teljesen rendben van.

2017. nov. 1. 11:10
 12/16 anonim ***** válasza:
16%

#11 - azért a #3-as válaszban lehet valami, nálad még a csapból is xiaomi folyik :)

Léteznek ám más gyártók is!

2017. nov. 1. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#12.Tökéletes megállapítás.

Szvsz. én lennék az utolsó aki bármilyen Xiaomi-t venne a MIUI miatt, osztogathatják ingyen is akár.

Na én ezzel ezt le is zárom, illetve én továbbra is csak Stock Androidos telefonért vagyok hajlandó pénzt fizetni, de ezt nem fogom másra erőltetni és ennyi a különbség.

2017. nov. 1. 11:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Illetve más gyártó:

Hol van az LG?(bootloop 4ever)

Hol van a Sony?(a süllyesztőben)

Hol van a HTC?(a Google kezében)

Hol vannak azok a Moto G-k amik alapjai voltak a mai belépő kategóriának?(sehol, mert a Lenovo kezeiben csak lefelé megy a lejtőn)

Hol vannak azok a régen agyon hype-olt Lumia-k?(már eltűntek)

Ennyit erről, egyedül a Xiaomi, esetleg a Meizu van a közép és belépő kategóriában.

2017. nov. 1. 11:42
 15/16 Alex Fly ***** válasza:

Nos...

Ha jó képet akarsz, akkor tényleg ott az LG -de nem a 60000forintos kategóriában...

G5 vagy G6 kamerája a legkényesebb ízlésnek is megfelel; persze ennek megfelelő az árazása is. Talán ezért nem ajánlottam...

2017. nov. 1. 15:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 1. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!