HOL tudok venni iphone X megjelenés napján? Előrendelésről lecsúsztam,500ezret adnék az alap változatért
Figyelt kérdés
próbáltam az előrendelés napján 9kor itthon, német angol oldalon is de mindenhol elfogyott már 5 perc alatt, adnék 500ezer érte vagy többet is, ki tudja hol lehet majd kapni?
apple december 15re igazolta vissza
2017. okt. 31. 13:22
1/12 anonim válasza:
Megjelenés napján felmész jófogásra vagy hasonló oldalra és tuti lesz eladó.
2/12 anonim válasza:
Maskor siess ne kess el mindem elorendelesrol.. mert igy addig nincs divat!
3/12 anonim válasza:
Most tényleg nem kötekedés, de nem bírod kivárni a decembert? Mindjárt itt van.
4/12 anonim válasza:
kamu kérdés. ha komolyan gondolnád, tudnád, hogy te magyarként csak a magyar store-ból tudsz rendelni, hiába próbálkozol a német meg angol store-ban...ahhoz kéne is egy ottani lakcím...
5/12 A kérdező kommentje:
istenem de egyszerű vagy
van ismerős akinek a címére meg tudom rendelni, ahhoz hogy betegyem a kosárba nem kell semmi
2017. okt. 31. 23:36
6/12 anonim válasza:
most mit hisztizel? attól még senki nem fog komolyan venni...
7/12 anonim válasza:
1 rokonom itt foglalt le egyet és pénteken este meg is kapja.
8/12 A kérdező kommentje:
köszi, írtam kettőnek is, úgy néz ki összejön
végre egy értelmes hozzászólás
2017. nov. 2. 13:53
9/12 anonim válasza:
vodafone-nál feltöltőkártyásan 352ezer Ft-ért még jelenleg is lehet 64 GB-os verziót rendelni...szóval csak nyugodtan fizess ki 1-200ezerrel többet :D
10/12 A kérdező kommentje:
telekomos vagyok
de független telefon kell
2017. nov. 2. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!