Huawei Mate 10 pro vagy iPhone 7 plus?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok. Jelenleg iPhone 6s telefonom van, és az a kérdésem hogy szerintetek melyik érne meg jobban: iPhone 7 plus, vagy várj még kicsit a Mate 10 pro-ra? Ha Mate 10 akkor elég nehez lesz iOS-ről Androidra szoknom?2017. okt. 31. 13:00
1/6 anonim válasza:
"Ha Mate 10 akkor elég nehez lesz iOS-ről Androidra szoknom?"
Nem. Pont hogy "felszabadulast" erzel mert az adnroid egy szabad rendezheto sokoldalu rendszer. Szoval kajakra vard meg a mate 10et.
2/6 anonim válasza:
Na, hála istennek ezt is megértük: TopDávid egyszer az életben reális dolgot írt! :D
4/6 anonim válasza:
7 Plus, főleg ha szereted az iOS-t. Ha nem vagy vele meglégedve, akkor Huawei. De én személy szerint maradnék az iPhone-nál.
5/6 anonim válasza:
Hihi szerintem várd meg a Mate10et.
Én csak egy random felhasználó vagyon.
6/6 I3LaCkiNMaN válasza:
Mate 10 Pro, saját telefonom és olyan mintha helyettem gondolkodna ! A Huawei Mate 10 Pro Nagyon siet xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!