Ti hol vettétek az iPhone-otokat?
apple.hu
részletre meg hűségre a ruppótlanok veszik
Látom, félreértettetek. Akkor sorjában.
#1 Azért nem szeretném szolgáltatónál (bár azt nem írtam a kérdésben), mert kártyafüggetlenre gondoltam.
#2 Azért nem feltétlenül ruppótlan, aki részletre vesz iPhone-t. A ruppótlan (pénztelen) nem annál kezdődik, aki nem tud a zsebéből 300 ezer forintot előrántani egy telefonra.
#3 Mi az, hogy nincs pénz, de az alma kell? Szerinted az iPhone felhasználók közül hány % az, aki zsebből veszi, nem is törődve az árral??
#4 Én se egy ótvar GSM boltra gondoltam, hanem emag, 220volt stb.
Nem 50 ezerért szeretném megvenni a 200-250 helyett, de pl sok hely van: Telekom, Telenor, Vodafone, eMag, iStyle, Apple.com, MediaMarkt, ahol gyári garanciával adják, megbízható boltok, mégis több tízezres különbség van, és szerintem nagyon kevés ember van, aki annyira kőgazdag, hogy neki aztán hót mindegy, hol veszi, mikor a különbözetből egy vezetéknélküli töltő is kijön. Szóval az elcsót arra értettem, hogy mondjuk a 200-220 ezres átlagáron árult modell nem 230 ezer, hanem 215. Azért ez nem a "nincs pénz" kategória szerintem, és még a gazdagabbak se dobálnak ki össze vissza 15-20 ezreket feleslegesen.
dolgozom és gazdag vagyok
csak csináld utánam és nem kell itt habzanod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!