Nektek van a mobilon kijelző védőfólia? Kell olyan egyáltalán az újabb mobilokra?
11-es vagyok
Mármint úgy értem, hogy a táskában se egy helyen tárolom a kulcsot és a telefont.
Mondjuk én sem. De nem sajnálom azt a 3000Ft-ot amennyi egy üvegfólia ára. zavarni sem zavar hogy rajta van
egy komplett kijelzőcsere már kissé drágább.
Mert ugye nem minden készülékben lehet csak érintőpanelt cserélni.
Valamilyet mindenképpen érdemes venni. Legalább egy olyat ami por, és kissebb karcok ellen véd.
Az én telómon gyári fólia van, ami szerencsére nem volt feliratos. De ez nem védené a kijelzőt törés ellen. Lassan két éves teló, és egyszer ejtettem le..akkor is tokban volt. Eddig szerencsém volt a telefonokkal, és egyszer sem tört be kijelző. Én már nem foglalkozom vele, mert úgyis cserélni akarom, de mégis azt mondom, hogy érdemes beruházni egy üvegfóliára.
Enyémen nincs, de csak azért, mert ilyen hülye 2.5D-s az előlapi üveg, így nem feküdne rá az egészre az üvegfólia. Fél év alatt lett pár kis karc (nem Gorilla Glass), de használat közben nem látni, így nem zavar (kikapcsolt képernyőn megfelelő szögből nézve látszik csak).
De mindenképpen ajánlott üvegfóliát venni rá (pontosabban inkább rendelni Aliexpress-ről vagy Ebay-ről, mert itthon nevetségen drágán adják), mert sokkal olcsóbb venni egy új fóliát, mint érintőpanelt és kijelzőt cserélni (a kettő legtöbbször erősen össze van ragasztva, így hiába törnéd be csak az üveget és alatta hibátlanul működne a kijelző, sokszor csak együtt lehet cserélni és míg a digitizer párezer Ft-os tétel, addig a panel simán lehet több tízezer forint is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!