IOS vagy ANDROID?
Mindenki azt választja aki használja is.
Én szerintem Android.
Az Android nyílt, sok alkalmazás és játék van rá, nincs vele sok hiba, több telefonmárka használja az Androidot.
iOsnál pedig ellentettje:
Zárt rendszer, nem nagy az alkalmazás bázisa, csak a baj van vele, egyre lassabb az egész, egyre hibásabb az újabb ios frissítések.
Sokan mondják, hogy Android lassú. Természetesen operációs rendszer nem lehet lassú. Körülbelül 10 000 Ft értékű telefon lehet lassú. Ami 50 000 Ft fölött van az nem lassulhat be, 50 alkalmazás után sem. Nekem Huawei P8 Lite van, jelenleg semmi bajom sincs vele. :)
iOS. Szélesebb körű és megbízhatóbb cloud támogatás, még mindig áttekinthetőbb használat, biztonságosabb, céges környezetbe jobban passzol a rendszer (sokkal kevesebb gond van vele). És talán az alkalmazások is egységesebb felületet mutatnak, de lehet, hogy ezt csak én gondolom így..
Ja, és bár kevesebb (így is több, mint 2 millió, akinek nem elég, hát nem tudom..), de több minőségi app, mint a Play-en.
Csak is Android!Felhasználó barát.
Én konkrétan felét sem tudnám kihasználni,ha Ios lenne a telómon.(Samsung S6)
Pl.infra távírányitó..ezzel irányítom a Denon erősítőm (igaz telófüggő is),témák,nagyon sok különböző hasznos ingyenes appok,stb...
Ez mellet soha nem omlott össze és fagyott le.
Win 10
Ha többen használnák és több alkalmazás lenne rá szerintem odaverné az IOS-t is. Annyira letisztult, gyors és jól kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!