Hogy lehet az a telenornál hogy egy Iphone 7 plus kifutó termék legyen?
Figyelt kérdés
Akkor én most ha félév múlva pl akarok venni egy ilyen telefont már nem tudok? Rendelni se tudnak? vagy hogy van ez?2017. okt. 25. 07:31
1/4 anonim válasza:
Rendelni biztos tudnak.
Ezt az online felületen szokták kiírni, hogy rendelj gyorsan mert lemaradsz.
Legalábbis én azt tapasztaltam, mert online nem volt kapható bementem megmondtam, hogy én xy telefont szeretnék és megrendelték.
Legalábbis ez T-mobilenál volt, de szerintem Telenornál is ez van
2/4 A kérdező kommentje:
Online néztem én is.. de tudod vannak ezek a kinyomtatott lapok, listák telefonokról. Megnéztem pdfbe ott láttam hogy kifuzó termék. De láttam olyat is amúgy hogy limitált az mit jelent?? Okés azt tudom, hogy ami van náluk elfogy pápá nincs több az üzletbe de azt már nem is rendelnek?
2017. okt. 25. 07:58
3/4 anonim válasza:
Úgy, hogy már régi szar. Tavalyi ugyanis, és már megjelent a kutyát sem érdeklő x, és 8, amikről viszont egymás után derülnek ki, hogy mekkora selejtek. Nem biztos, hogy vélszerű elindulnod az iphone vonalon tíz évvel az igazi után.
4/4 anonim válasza:
A 256gb os verziót valóban ki fogják vezetni a 7 es szėriából. Abból a 128 as lesz a max. De ezt mindenhol. Hivatalos Apple megerősítės van róla. Inkább azt vettėk olcsóbban a 8 helyett. Ezzel akarják az embereket ösztönözni a 8 as ra. Szal a 7 es 256 gb addig lesz elėrhető minden fele amíg van raktárkėszlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!