Nokia 6 vagy Huawei p8 lite?
Mi fontos neked egy telefonnál?
Nagyon sok kinai marka van ami nagyon jo telefonokat ad ki 50-70 kozott.
A Samsungot max a jobb kamerás képességek miatt lehet szeretni, egyebek tekintetében én kerülném, már csak az ár-érték arányuk miatt is, az az igazi sikítófrász.
100 alatt igazából rengeteg alternatíva van, én a Sony-kat szeretem a legjobban. Ennyiért már van XA1 is, vagy ha nem baj, hogy picit régebbi, akkor X, X Compact, Z5 széria.
Ha korábbi csúcstelefont nézel, jellemzően a 2015-ös, esetleg tavalyi szériákat, akkor a nyers erővel tuti nem lesz gondod, csak legyen összeszedett szoftver alatta. A Samsung, Huawei androidos taknyolásaira sok panasz van ismeretségi köreimben, a Sony viszont inkább a stock Android felé húz, de már a Xiaomi, Nokia stb. is gyárt csupaszabb droidos készüléket.
nem a telefonnak kell megbízhatónak lenni hanem a cégnem akitől veszed.
Jó túlzás, persze, hogy a telefonnak is kell de érted :)
Vettem már ismert nagy oldalról elektromos készüléket és tönkrement 2 hét után és még csak válaszolni sem akartak a garanciára.
Most egy tök kis oldalon vettem a kínai márkás telefonom de (miattam) vissza kell küldenem mert mégiscsak más telefon mellett döntöttem 1 hét után.
Az oldal úgy küldte el a csere készüléket, hogy a futár vitte vissza a régit... elküldhettem volna egy fél téglát is, persze nem vagyok olyan... de tény, hogy az oldal nagyon korrekt volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!